BTB Club i la FCT apropen el beach tennis a més de 400 nens i nenes!

Aquest 2018 s'ha fet un pas més en la promoció del tennis platja gràcies a la col·laboració mútua entre el Club Beach Tennis Barcelona (BTB Club) i la Federació catalana de Tennis (FCT) per a la incorporació del tennis platja en els programes municipals d'esport en edat escolar promoguts pel Consell d’Esports Escolar de Barcelona.

 

Prop de 400 nens i nenes de diferents centres escolars de Barcelona (Col·legi Sant ferran, Institut Quatre Cantons, Institut barcelona - Congrés, Jesuites Sant Gervasi) han pogut conèixer i gaudir del tennis platja a través de dues jornades a mida organitzades el 18 de març i el 16 de maig del 2018 a la seu del Club Beach tennis Barcelona, a la platja de Bogatell.

 

Les activitats organitzades, totalment gratuïtes, s'han dotat d'una infraestructura adient per poder donar cabuda a més de 200 nens i nenes per jornada, dividits en dos torns. D'aquesta forma, mitjançant la distribució de l'alumnat en un total de 12 pistes de tennis platja s'han pogut treballar diferents habilitats i tècniques relacionades amb el tennis platja a través de diferents estacions. Cada alumne/a ha pogut passar per les 5 estacions d'activitats, dirigides i dinamitzades per socis i sòcies voluntaries de BTB Club i liderats per Alba Gamell, presidenta de BTB Club i responsable de la direcció de BTB School. Així mateix s'ha comptat a cada jornada amb el suport de Joel Ramirez, responsable de l'àrea de tennis platja a la FCT.

 

El balanç d’aquesta primer any ha estat més que positiu, superant en escreix les fites marcades per BTB Club aquest 2018 pel que fa a la promoció del #beachtennisjunior. L'any 2019 seguirem treballant per donar a conèixer el tennis platja entre els i les més joves de la nostra ciutat tant a través dels programes municipals d'esport en edat escolar com a través de jornades temàtiques puntuals dirigides al públic més jove!

 

ALBUM COMPLERT PRIMERA JORNADA 

ALBUM COMPLERT SEGONA JORNADA

 

 Colaboradores:

 Con el apoyo de: